17:10
Бетонний паркан (єврозабор)
рассчитать стоимость декоративного забора Бетонні паркани, (єврозабори) від Виробника. Наше виробництво бетонних парканів працює на ринку з 2005 року.

Складальні бетонні паркани (єврозабори) - це оптимальне рішення для огородження будь-якої території. Надійність, різноманіття дизайну, установка заборів в будь-якому грунті, простота монтажу дозволяє за 1-2 дня встановити паркан, низька вартість (по відношенню до інших видів) - ось ті деякі причини, за якими ми виробляємо надійні і якісні бетонні паркани.

Паркани виготовляються шляхом вібролиття з щебеню дрібної фракції (зубок), якісного піску та цементу марки М-500. При виготовленні складального забору використовується , суцільнозварна сітка 4 мм що дозволяє збільшити міцність і довговічність виробу. Ми можемо запропонувати великий вибір форм, моделей.
Еврозабор складається із залізобетонних панелей та стовпчика.

У нас широкий асортимент плит та стовпчиків на будь-який смак. Для того щоб дізнатися ціни та розрахувати потрібну кількість матеріалів звертайтеся до нас за телефоном: 680 - Показать номер - Дмитро. Ви неодмінно залишитеся задоволені сервісом і якістю компанії.
Просмотров: 87 | Добавил: aldwalla-vrurt | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar